Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به طلب ۸۰۰ میلیارد تومانی از تامین اجتماعی، گفت: آخرین پرداخت تأمین اجتماعی مربوط به مهر ۱۴۰۰ بوده و از هر راهی که ممکن بوده این موضوع را پیگیری کرده‌ایم، اما متاسفانه طلب‌ها را پرداخت نمی‌کنند.

شاهین شیرانی در نشستی با خبرنگاران که امروز (سه‌شنبه، ۸ شهریور) برگزار شد، با اشاره به اینکه امنیت و سلامت دو وظیفه حاکمیتی است، اظهار کرد: یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، نظام سلامت است که دوست و دشمن اذعان دارند امروز نظام سلامت در ایران در دنیا شاخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به طور میانگین ۲۵ سال به طول عمر ایرانی‌ها اضافه شده است، گفت: در کشورهای دیگر وقتی یک سال طول عمر زیاد شود جشن می‌گیرند. بنابراین با وجود تمام مشکلاتی که در این سال‌ها وجود داشته، دستاوردهای نظام سلامت در ایران قابل انکار نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اصفهان اشاره به اینکه ما مسئول سلامت بیش از ۵ میلیون جمعیت استان هستیم، گفت: دانشگاه علوم پزشکی از دوران جنینی تا سالمندی مسئولیت دارد و باید به فکر سلامت تک تک افراد جامعه باشد.  

وی با یادآوری اینکه زمانی مردم برای تزریق واکسن به کشورهای همسایه می‌رفتند، گفت: در دولت سیزدهم شرایطی ایجاد شد که از ۲۳ درصد واکسیناسیون دُز اول، امروز بیش از ۹۰ درصد دز اول واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و از مرگ و میر بالای ۷۰۰ نفر در روز به جایی رسیدیم که بعضی روزها حتی یک فوتی هم نداشتیم و شرایط بحرانی کنترل شد.

شیراتی با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان اصفهان، تصریح کرد: در سفر رئیس جمهور به استان اصفهان یک اقدام جهادی برای پروژه‌های نیمه تمام استان در حوزه بهداشت و درمان انجام شد. در کل استان پروژه بالای ۵۰ درصد نداریم که در مصوبات سفر رئیس جمهور نگنجانده باشیم و خوشبختانه تمام پروژه‌های نیمه تمام ما که سال‌ها روی زمین مانده بود جزو مصوبات قرار گرفته و قول می‌دهیم تمام کنیم.

وی به برخی اقدامات انجام شده طی این مدت اشاره و خاطرنشان کرد: تقویت پیوند اعضای بدن، نصب دستگاه سی تی اسکن در برخی بیمارستان‌های شهرستان‌ها، نصب دستگاه پت برای اولین بار در استان، تزریق ۹ میلیون واکسن، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام بیمارستان‌های استان، تبدیل وضعیت ۳ هزار و ۵۰۰ نفر از ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، کلنگ‌زنی بیمارستان بوئین میاندشت، توسعه بیمارستان زرین شهر، پرداخت معوقات پرسنل، راه اندازی رشته‌های جدید و کسب رتبه‌های مختلف در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، ایجاد ۵ پد بالگرد و ۵ پایگاه اورژانس از جمله این اقدامات است.

وی با بیان اینکه ما اولویت را بر روی مراکز رشد و شرکت‌های فناور و پارک سلامت گذاشته‌ایم تا رشد جهشی داشته باشیم، افزود: ۱۸ ثبت اختراع و ۴۲ طرح محصول محور در سال جاری داشته‌ایم، همچنین در این مدت بیش از ۵ میلیارد تومان ارتباط با صنعت داشتیم و هسته‌های فناور ۵۵ مورد شده، ۱۲ میلیارد تومان نیز فروش شرکت‌های مستقر در مرکز رشد بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ادامه با بیان اینکه برخی رشته‌های پزشکی در دوره تخصص متقاضی کمتری دارد، تصریح کرد: طب اورژانس، بیهوشی، عفونی و داخلی نسبت به برخی رشته‌ها متقاضی کمتری دارد، اما در رشته‌های جراحی پلاستیک، پوست و چشم متقاضی زیاد است، پس باید تعادلی برقرار شود تا افراد علاقه‌مند شوند.

وی ادامه داد: باید سیاست‌های تشویقی برای مناطق محروم داشته باشیم و با این سیاست‌ها می‌توانیم پزشکان را در مناطق محروم مستقر کنیم. یکی از اقدامات خوب در این دولت افزایش حقوق دستیاران پزشکی بود، از آن طرف باید جلوی پرت منابع را گرفت.

شیرانی راه حل جلوگیری از چالش‌های نظام سلامت را پزشک خانواده و نظام ارجاع دانست و گفت: همه باید پای آن بایستیم و یکی از اولویت‌های دولت عملیاتی شدن پزشک خانواده و نظام ارجاع است، ضمن اینکه باید مردم اقناع شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در اصفهان کمبود پزشک نداریم، گفت: ولی در شهرستان‌هایی مثل بوئین میاندشت هنوز بیمارستانی احداث نشده که متخصص مستقر شود. در برنامه و بهداشت، براساس صندلی‌هایی که برای تخصص خالی می‌ماند طرح بومی گزینی برای مناطق محروم اجرا خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پاسخ به سوال ایسنا، گفت: ما دو محل بودجه داریم؛ یک بودجه‌ای که دولت می‌دهد و یک درآمد اختصاصی. حدود ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه کل دانشگاه از این دو محل است که قسمت عمده بودجه دولت، صرف حقوق می‌شود. ما ۳۳ هزار پرسنل در استان داریم که ما با ایثار کار می‌کنند، همانطور که شهدای سلامت در دوران کرونا از جان خود مایه گذاشتند.

وی ادامه داد: درآمدهای اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی نیز همان پولی است که باید به شرکت‌های دارویی و تجهیزاتی بدهیم. دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ۱۰ ماه پیش بدهی زیادی داشت، اما در این مدت ۴۰ تا ۵۰ درصد بدهی با کمک دولت و برنامه‌ریزی پرداخت شد.

به گزارش ایسنا، شیرانی با بیان اینکه اکنون بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان از تأمین اجتماعی طلبکاریم، تصریح کرد: آخرین پرداخت تأمین اجتماعی مربوط به مهرماه ۱۴۰۰ بوده، درحالی که فقط کافی است یک روز مالیات تأمین اجتماعی را دیر واریز کنیم و بلافاصله جریمه می‌شویم. از هر راهی که ممکن بوده این موضوع را پیگیری کرده‌ایم، اما متاسفانه طلب‌ها را پرداخت نمی‌کنند و باعث می‌شود ما بدهکار باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تأکید بر اینکه کرونا هنوز تمام نشده، گفت: باید با کرونا زندگی کنیم، اما بدترین چیز عادی‌انگاری است. فعلا در شیب نزولی پیک هفتم هستیم، اما همچنان باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت و دُزهای یادآور واکسن را تکمیل کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سلامت دانشگاه علوم پزشكي دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درمان پزشک رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تأمین اجتماعی میلیارد تومان نظام سلامت رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۶۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند