Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام سازمان نظام پزشکی اصفهان گفت: در هیچ‌یک از قانون‌گذاری‌ها و سیاست‌گذاری‌های حوزه سلامت، نقطه نظرات نظام پزشکی و انجمن‌های این حوزه درنظر گرفته نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محسن مصلحی، امروز پنجشنبه _بیستم مردادماه_ در نشستی با اصحاب رسانه، اظهار کرد: در هیچ‌یک از قانون‌گذاری‌ها و سیاست‌گذاری‌های حوزه سلامت، نقطه نظرات نظام پزشکی و انجمن‌های این حوزه درنظر گرفته نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کالا یا خدمت سلامت با سایر خدمات تفاوت زیادی دارد، یکی از این تفاوت‌ها، اطلاعات دریافت‌کننده خدمت با ارائه آن است.

قائم مقام سازمان نظام پزشکی اصفهان گفت: در برنامه سوم توسعه تاکنون و همه اسناد بالادستی برای همه دست‌اندرکاران حوزه سلامت چهار تکلیف تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای همه ایرانیان، برنامه سطح‌بندی خدمات نظام ارجاع و پزشک خانواده، تدوین و ابلاغ آئین‌نامه‌های بالینی و محاسبه و ابلاغ قیمت تمام شده واقعی خدمات را مشخص کرده است، اما متأسفانه هیچ‌یک از این قوانین اجرایی نشده است.

مصلحی اضافه کرد: در آینده نزدیک، کیفیت و کمیت خدمات به شدت در کشور کاهش خواهد یافت، در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تعداد متقاضیان تأسیس و توسعه مراکز پزشکی بسیار کم شده است.

وی تصریح کرد: به نظر می‌رسد حوزه سلامت به یک استندآپ کمدی تبدیل شده است تا هربار در آن برنامه‌ای اجرا شود. بالغ بر ۱۸۰ هزار میلیارد تومان برای طرح تحول سلامت هزینه شد که نتیجه قابل قبولی دربر نداشت.

قائم مقام نظام پزشکی اصفهان گفت: مردم براساس قانون تنها ۳۰ درصد هزینه‌های درمان را باید بپردازند اما به دلیل تعیین نشدن قیمت تمام شده خدمات بیمه، امروز هزینه‌های بیشتری به مردم تحمیل می‌شود و امروز سلامت اجتماعی، روحی و جسمی مردم به خطر افتاده است.

مصلحی تصریح کرد: روزانه حدود دو هزار سقط جنایی و شبه جنایی در ایران انجام می‌شود. بیش از ۹۰ درصد سقط جنین‌های کشور در این بخش انجام می‌شود و قانونگذاران تنها به سقط جنین‌های قانونی توجه می‌کنند.

تنها ۳ درصد سقط جنین‌ها قانونی است

فرشته دانشمند عضو هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی اصفهان نیز در ادامه این نشست، اظهار کرد: برخی از مشکلات قانون جوانی جمعیت، تاکنون با پیگیری‌های انجام شده، اصلاح شده است. بدون حل مشکلات اقتصادی نمی‌توان آمار ازدواج و فرزندآوری را افزایش داد.

وی افزود: رشد منفی جمعیت و تبعات آن یک حقیقت است اما راهکار آن فقط در نظام پزشکی نیست. از سال ۹۰، انجام غربالگری برای همه مادران باردار اجباری شد. آمار سقط جنین نشان می‌دهد درصد بسیاری از این سقط جنین‌ها غیرقانونی است و تنها سه درصد از سقط جنین‌ها قانونی و ناشی از معلولیت جنین بوده است و دو درصد از سقط جنین‌ها نیز خود به خود بوده است.

عضو هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی اصفهان گفت: از آبان‌ماه ۱۴۰۰، براساس قانون، غربالگری توسط ادارات بهداشت انجام نمی‌شود. مناطق محروم و روستاها دسترسی به متخصصان زایمان برای صدور مجوز غربالگری ندارند و متخصصان نیز تنها در صورت درخواست والدین، می‌توانند این مجوز را صادر کنند.

دانشمند همچنین با بیان اینکه ۹۰ درصد از والدین اصرار دارند که این آزمایشات انجام شود، تصریح کرد: وسایل پیشگیری از بارداری رایگان از شبکه‌های بهداشت حذف شده است.

کد خبر 595565

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سقط جنین سقط جنین عمدی غربالگری سقط جنین سقط جنین درمانی ممنوعیت سقط جنین جرم سقط جنین سازمان نظام پزشکی استان اصفهان محسن مصلحی صدور مجوز غربالگری غربالگری جنین شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان نظام پزشکی اصفهان سقط جنین ها حوزه سلامت گذاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۲۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟