Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام پزشکی اصفهان با اشاره به کاهش تعداد دانشجویان رشته‌های تخصصی پزشکی گفت: هیچ‌کس به دنبال افزایش جمعیت با به دنیا آوردن فرزندان غیرسالم نیست و لازم است شیوه‌نامه‌های صحیحی در این زمینه تعریف شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، کامران منتظری، امروز پنجشنبه _بیستم مردادماه_ در نشستی با اصحاب رسانه، اظهار کرد: بیش از ۲۵ سال است که سازمان نظام پزشکی در مدل فعلی فعالیت می‌کند، این سازمان در اعطای مجوز فعالیت، اجازه کار و پروانه مطب و همچنین رسیدگی به تخلفات و مسائل حوزه پزشکی فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از چالش‌های اصلی که در قانون دو دوره پیش مجلس دیده شد، گرفتن اختیار تعرفه‌گذاری از سازمان نظام پزشکی بود و امروز چالش‌های زیادی در این حوزه به وجود آمده و امید است در قانون جدید موضوع تعرفه‌گذاری بار دیگر به نظام پزشکی واگذار شود.

رئیس سازمان نظام پزشکی اصفهان گفت: سلامت و امنیت، پایه‌های اساسی زندگی مردم است، متأسفانه در سال‌های اخیر به موضوع سلامت همچون امنیت اهمیت نمی‌دهند. در این راستا، سازمان نظام پزشکی، هیئت مدیره‌ای دارد که بدون دریافت هزینه و به صورت داوطلبانه در این بخش فعالیت می‌کنند.

صیانت از سلامت مهم‌ترین هدف سازمان نظام پزشکی است

منتظری اضافه کرد: صیانت از سلامت مهم‌ترین هدف این سازمان بوده که نیروی انسانی، تجهیزات و قوانین بین نیروی انسانی، مردم و دستگاه‌های بالادست، مهم‌ترین ابزار آن است.

وی تصریح کرد: امروز با فاجعه نیروی انسانی در حوزه پزشکی مواجه هستیم، دانشجویان پزشکی به دنبال خروج از کشور و ادامه تحصیل در سایر کشورها هستند. بهترین متخصصان ایرانی در حال خروج از ایران بوده و امروزه تعداد دانشجویان رشته‌های تخصصی پزشکی بسیار کاهش یافته است. این موضوع منجر به کاهش تعداد متخصصان در آینده می‌شود و کشور را با چالش‌های جدی مواجه می‌کند.

بسیاری از پزشکان توانایی تأمین زندگی خود را ندارند

رئیس سازمان نظام پزشکی اصفهان گفت: بسیاری از اعضای جامعه پزشکی امروز توانایی تأمین زندگی خود را ندارند. البته تعداد اندکی از پزشکان ممکن است تخلفاتی نیز داشته باشند. در سراسر جهان پزشکان درآمدهای مناسبی دارند، پزشکانی به روستاها فرستاده می‌شوند که این تعداد به دلیل تأمین نشدن به دنبال فرار از این مسئولیت هستند. همین امروز پزشکان ما در اصفهان برای درمان بیماران وخیم اقدامی نمی‌کنند و درپی این هستند که دردسر را از خود دور کنند.

منتظری اضافه کرد: متأسفانه به صورت ناگهانی جامعه‌شناسان و جمعیت‌شناسان دیدگاه رشد منفی جمعیت را مورد توجه قرار داده‌اند. اکنون با جمعیت جوان روبه‌رو هستیم اما تا هفت سال آینده جمعیت کشور ما سالمندی خواهد رسید و نیروی کار جوان در کشور وجود نخواهد داشت.

تعرفه‌گذاری و ایجاد سیکل منفی و کم کاری در درمان

وی ادامه داد: در این راستا سیاست رشد جمعیت در مجلس کلید خورده است. هیچ‌کس به دنبال افزایش جمعیت با به دنیا آوردن فرزندان غیرسالم نیست و لازم است شیوه‌نامه‌های صحیحی در این زمینه تعریف شود.

رئیس سازمان نظام پزشکی اصفهان گفت: اگر مجلس بودجه بیمه‌ها را به خوبی تخصیص دهد، تعرفه‌گذاری‌های جدید به مردم فشاری وارد نخواهد آورد. قرار نیست مردم چنین هزینه‌هایی پرداخت کنند و این وظیفه دولت است که به موضوع پرداخت از بیمه‌ها ورود کند، در سیکل منفی که اکنون ایجاد شده برخی پزشکان از طریق دیگری هزینه دریافت می‌کنند و یا در درمان کم کاری می‌کنند که این موضوعات به بیماران آسیب می‌زند.

تکمیل می‌شود…

کد خبر 595520

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کامران منتظری دانشجویان رشته های تخصصی پزشکی سازمان نظام پزشکی افزایش جمعیت رشد جمعیت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تعرفه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۰۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در رشته‌های مورد نیاز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد، از تدبیر وزارت بهداشت برای جذب دستیاران در رشته های مورد نیاز کشور خبر داد و گفت: در آزمون های سال گذشته در برخی از رشته های تخصصی همچون طب اورژانس، بیهوشی و طب اطفال داوطلبین کمتری تمایل به حضور داشتند و بعضا صندلی این رشته ها خالی بود. در سال گذشته، تمهیداتی انجام شد که تا حدودی این ظرفیت ها پر شوند.

وی افزود: امسال با تصویب آیین نامه بورس بر اساس اعلام نیاز دانشگاه ها در چند رشته تخصصی که مورد نیاز کشور هستند سهمیه بورس خواهیم داشت. این سهمیه علاوه بر سهمیه آزاد به صورت بورس اعلام خواهد شد تا در مناطق محروم و در رشته هایی که متقاضی کمتری دارند، بتوانیم دستیار جذب کنیم.

باقری فرد، سپس به جزییات بورس اشاره کرد و گفت: مبلغ بورس به گونه ای است تا برای دستیاران خصوصا آنهایی که به صورت بومی جذب می شوند، ایجاد انگیزه کند. به عبارت دیگر دستیاران بورس، حداقل یک حقوق پزشک عمومی را نیز علاوه بر حقوق دستیاری دریافت خواهند کرد.

وی تغییرات در برنامه دستیاری را موجب بهبود مشارکت خواند و تصریح کرد: امیدواریم که با تغییراتی که در برنامه دستیاری ایجاد کردیم (افزایش دستمزد دستیاران و کاهش شیفت های کاری) باعث شود که امسال تعداد بیشتری از دستیاران را پذیرش کنیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، تاکید کرد: در رشته های مورد نیاز در دانشگاه های خاص و در مناطق محروم علاوه بر اینکه دستیاران به صورت معمول پذیرش می شوند به صورت بورسیه نیز پذیرش خواهند شد تا هزینه بهتری نسبت به سایر دستیاران دریافت کنند و به نوعی بورسیه دانشگاه ها در استان ها خواهند شد.

کد خبر 6099868

دیگر خبرها

  • بهره مندی۵۰۰ نفر از اهالی روستای فیروزآباد شهرستان چهاربرج از خدمات درمان تخصصی جمعیت هلال احمر
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در رشته‌های مورد نیاز
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی