Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@22:50:42 GMT

۴ دانشگاه اصفهان در رتبه‌بندی گرین‌متریک ۲۰۲۱

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۹۰۷۴

۴ دانشگاه اصفهان در رتبه‌بندی گرین‌متریک ۲۰۲۱

ایسنا/اصفهان براساس جدیدترین نتایج منتشر شده‌ نظام بین‌المللی رتبه‌بندی گرین‌متریک، دانشگاه‌های کاشان، علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان، اصفهان و آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد از استان اصفهان در میان برترین دانشگاه‌های جهان قرار گرفتند.

دانشگاه‌های زنجان، کاشان، محقق اردبیلی، الزهرا، علوم پزشکی کاشان، رازی کرمانشاه، اصفهان، فردوسی مشهد، یاسوج، تربیت مدرس، یزد، حکیم سبزواری، اراک، صنعتی امیرکبیر، تربیت معلم شهید رجایی، صنعتی اراک، گرگان، صنعتی نوشیروانی بابل،  شهید مدنی آذربایجان، کردستان، تهران، علوم پزشکی اهواز، دانشگاه مطالعات پیشرفته در علوم پایه، شریف، صنعتی شاهرود، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، بابلسر مازندران، خوارزمی، پیام نور ایلام، بیرجند، صنعتی کرمانشاه، سیستان بلوچستان، اردکان، علوم پزشکی زنجان، علوم تحقیقات، مؤسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو، آزاد نجف آباد، فنی و حرفه‌ای، شهید بهشتی، میبد و صنعتی توسی به ترتیب ۴۲ دانشگاه ایران در این نظام رتبه‌بندی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه کاشان دومین دانشگاه ایران با رتبه ۷۷۲۵، علوم پزشکی کاشان با امتیاز ۷۲۲۵ در رتبه پنجم، دانشگاه اصفهان رتبه هفتم با امتیاز ۷۸۷۵ و آزاد نجف‌آباد با امتیاز ۳۱۵۰ رتبه ۳۸ کشور قرار دارند.

گرین متریک ابزاری برای جلب توجه مدیران و سیاست‌گذاران در محیط‌های دانشگاهی فراهم آورده و سالانه بیش از ۱۰ هزار مؤسسه توسط این نظام رتبه‌بندی ارزیابی می‌شود که فهرست پانصد مؤسسه برتر بر روی سایت http://greenmetric.ui.ac.id منتشر می‌شود.

رتبه‌بندی جهانی دانشگاهی «گرین‌متریک» توسط دانشگاه دولتی اندونزی انجام می‌شود، این رتبه‌بندی با هدف ارائۀ چشم‌اندازی جامع از شرایط و سیاست‌های مرتبط با محیط زیست و توسعۀ پایدار در دانشگاه‌های کشورهای مختلف راه‌اندازی شده است.

نظام رتبه‌بندی گرین متریک دانشگاه‌ها را با توجه با شاخص‌های مسئولیت  اجتماعی در قبال محیط زیست و اقدامات اجرایی حوزه توسعه پایدار می‌سنجد. فضا و ساختار، انرژی (تولید و صرفه‌جویی)، پسماند، آب و فاضلاب، حمل ونقل، آموزش و پژوهش سبز از شاخص های این نظام رتبه‌بندی است.

این رتبه‌بندی اکنون از شش محور کلیدی زیرساخت (۱۵درصد)، انرژی و تغییرات آب و هوا (۲۱درصد)، مدیریت پسماند (۱۸درصد)، مصرف آب (۱۰درصد)، حمل و نقل (۱۸درصد)، آموزش (۱۸درصد) برای رتبه‌بندی مؤسسه‌ها استفاده می‌کند. نتایج به‌دست آمده از اطلاعات ارائه شده توسط دانشگاه‌ها به‌صورت آنلاین محاسبه می‌شود.

ده دانشگاه برتر دنیا در این نظام رتبه‌بندی به شرح زیر است.

منبع: greenmetric

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی گرین متریک دانشگاه اصفهان دانشگاه کاشان دانشگاه علوم پزشکی کاشان دانشگاه آزاد اسلامي نظام رتبه بندی گرین متریک علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۹۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، قاسم عموعابدینی در مراسم تجلیل از اساتید سرآمد و نمونه آموزشی دانشجویان نمونه دانشگاه کاشان گفت: برخی از طرح‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه کاشان در راستای دانشگاه حکمت بنیان است که این اقدام شایسته و ستودنی است.

وی با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی تبدیل دانشگاه‌ها به دانشگاه حکمت بنیان تصویب شده است خاطر نشان کرد: برنامه محوری، استاد محوری، شاگردپروری و اخلاق محوری فلسفه وجودی دانشگاه حکمت بنیان است.

معاون آموزشی وزیر علوم با اشاره به اینکه دانشمندان ایرانی همچون ابوعلی سینا، خوارزمی، غیاث الدین جمشید کاشانی و ... نقش کلیدی را در توسعه علمی داشتند، خاطر نشان کرد: امروز نیز اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها نقش مهمی در تحقق دانشگاه حکمت بنیان دارند.

معاون آموزشی وزارت علوم استادمحوری را دیگر رکن دانشگاه حکمت بنیان عنوان کرد و افزود: امروز بیش از ۵۳ درصد پذیرش دانشجویان دکترای دانشگاه‌ها به صورت استادمحور انجام می‌شود.

عموعابدینی به انتخاب اساتید سرآمد آموزشی اشاره کرد و گفت: ۲۰ نفر از از اساتید دانشگاه‌ها به عنوان سرآمدان نمونه کشور انتخاب و از بین این تعداد ۲ تا ۳ نفر در سطح بین‌المللی معرفی می‌شوند.

وی حکمت عملی و حکمت نظری و علم نافع را راه رسیدن به دانشگاه حکمت بنیان دانست و افزود: خوشبختانه برخی از طرح‌های دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان مسیرش علم نافع است که باید این حرکت به دیگر دانشکده‌ها نیز سرایت یابد.

۹ طرح آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشگاهی کاشان در آیینی با حضور معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه کاشان افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

این طرح‌ها شامل فیزیک‌سرای دانشگاه، مرکز توانمندسازی اجتماعی، مرکز بین‌المللی‌سازی علوم انسانی، خانه سلامت، کلینیک حقوق، خانه خلاق علوم انسانی، آزمایشگاه روانشناسی، و آزمایشگاه حیوانات فیزیولوژی ورزشی است.

کد خبر 6098173

دیگر خبرها

  • ارتقای ۱۵۰ پله‌ای دانشگاه ارومیه در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز - دانشگاه‌های آسیایی
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری