Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@00:32:54 GMT

۵۰ درصد از دکل‌های مخابراتی اصفهان مجوز نصب ندارند

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۰۳۳۸

۵۰ درصد از دکل‌های مخابراتی اصفهان مجوز نصب ندارند

رییس سازمان نظام پزشکی استان اصفهان گفت: حدود ۵۰ درصد از دکل‌های مخابراتی شهراصفهان بدون مجوز نصب شده است.

عباسعلی جوادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه بین ۴۰ تا ۵۰ درصد دکل‌های سطح شهر دارای مجوز هستند، اظهار کرد: تعداد دقیق دکل‌های مخابراتی مشخص نیست زیرا برخی از آن‌ها در ملک‌های شخصی بوده و برخی دیگر در ملک‌های شهرداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره با اینکه شهرداری زمینه را برای انتقال این دکل‌ها به املاک خود فراهم خواهد کرد، افزود: پیشنهاد ما این است که این دکل‌ها تجمعی باشد یعنی همه از یک آنتن استفاده کنند تا آسیبی به منظر و سیمای شهری وارد نشود.

رییس سازمان نظام پزشکی استان اصفهان با تاکید بر اینکه تاکنون از لحاظ علمی اثبات نشده که این دکل‌ها آسیب‌زا باشند، تصریح کرد: درپی نصب این دکل‌ها در برخی منازل، شکایات بسیاری از سوی همسایگان می‌رسد که ادعا دارند اجاره بهای این دکل‌ها را یک فرد می‌گیرد اما زیان ناشی از آن را همه همسایه‌ها باید تحمل کنند.

وی با بیان اینکه همان مردمی که نسبت به وجود دکل‌ها نارضایی هستند، می‌خواهند از خط دهی مناسب برخوردار باشند، خاطرنشان کرد: اگر مردم به‌خاطر وجود چنین دکل‌هایی شکایت کنند، شکایت آنان به کمیسیون ماده صد رفته و در آنجا به تخریب دکل‌ها رأی داده می‌شود؛ بنابراین به دلیل آنکه تجهیزات این دکل وارداتی بوده و تخریب آن‌ها باعث ایجاد خسارات فراوان می‌شود، شایسته است یک یا دوماه به آن‌ها فرصت داده شود تا بتوانند دکل‌ها را از آن مکان برداشته و خسارت زیادی متحمل نشوند

دندانپزشکی و زیبایی در صدر شکایات نظام پزشکی

جوادی با یادآور شدن این موضوع که بیشترین شکایتی که به سازمان نظام پزشکی ارجاع داده می‌شود در حوزه دندان پزشکی و زیبایی است، اضافه کرد: به دلیل گران بودن خدمات دندان پزشکی، بالای ۹۰ درصد شکایت‌ها مربوط می‌شود به مسائل مالی زیرا در این حوزه احتمال مرگ و میر بسیار ضعیف است؛ همچنین در مورد زیبایی علاوه بر گران بودن خدمات آن، ذهنیت اشتباه مراجعان است که توقع دارند پس از عمل حراحی سیمای آنان به‌طور کلی تغییر کرده و مثلا شبیه بازیگر محبوب خود شوند.

وی تصریح کرد: حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد شکایات مربوط به قصور پزشکی می‌شود که در این شکایات اگر پزشک مقصر شناخته شود، نظام پزشکی آن را بررسی و شناسایی می‌کند.

نظارت بر دریافت زیرمیزی پزشکان از عهده نظام پزشکی خارج شد

رییس سازمان نظام پزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه نظام پزشکی در شورای تعرفه و تخلفات مالی حضور دارد اما نظارت ویژه به موصوع زیرمیزی نخواهد کرد، توصیح داد: تا یک سال پیش آمار زیر میزی در استان اصفهان تا حدودی به صفر رسیده بود، اما به دلیل آنکه پرداخت بیمه‌ها دیر اتفاق افتاد و نیز کنترل اینگونه تخلف‌ها از نظام پزشکی به دانشگاه منتقل شد، مجددا شاهد این تخلف هستیم درحالی که پیشتر که نظام پزشکی متولی این امر بود، پزشکان می‌دانستند رفتار تندی با آنها می‌شود و برای آینده کاری خود دست به چنین اقداماتی نمی‌زدند.

وی با بیان اینکه نمی‌توان پزشکانی را که طرح خود را در شهرهای کوچک می‌گذرانند، کم سواد دانست، ادامه داد: به دلیل آنکه در مناطق مخالف استان عمدتاً پزشکان غیر بومی حضور دارند، تمایل این افراد به مهاجرت به شهرهای بزرگ پس از پایان طرح خود بیشتر از ماندن در شهرهای کوچک و روستاها است اما با این‌حال به دلیل آنکه برخی از این پزشکان به تازگی فارغ التحصیل شده‌اند، ممکن است کم تجربه باشند اما از دانش به‌روزتری نسبت به سایر پزشکان برخوردار هستند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دکل های مخابراتی سازمان نظام پزشکی قصور پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۰۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.