Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی دادگستری استان اصفهان دو اخلالگر در نظام اقتصادی در رابطه با قاچاق تجهیزات پزشکی را محکوم کرد.

احمد خسروی وفا رئیس کل دادگستری استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان گفت: دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده‌های جرایم و مفاسد اقتصادی حکم قطعی و نهایی دو اخلالگر در نظام اقتصادی را صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بر این اساس متهم ردیف اول این پرونده به نام حمیدرضا جانقربان فرزند علمدار به اتهام اخلال در نظام اقتصادی از طریق قاچاق تجهیزات پزشکی (پروتز و ایمپلنت‌های اسکلتی) به ۲۰ سال حبس و پرداخت ۱۲۰ میلیارد تومان جزای نقدی در حق دولت و متهمه ردیف دوم آزاده سجادیه فرزند یحیی به ۱۰ سال حبس محکوم شدند.
این مقام قضایی عنوان کرد: این پرونده از دو جنبه همچنان مفتوح است و رسیدگی ادامه خواهد داشت، یکی در خصوص معاونان جرم و دیگر شکات احتمالی خصوصی که دچار ایراد صدمه بدنی ناشی از استفاده از این تجهیزات شده اند.   رئیس دستگاه قضایی استان اصفهان در ادامه ضمن تقدیر از قضات شعبه ویژه جرایم اقتصادی که با سرعت و دقت کافی طی دو جلسه مفصل رسیدگی و اتخاذ تصمیم نمودند، تصریح کرد: برخی افراد که با سوء استفاده از فضای کنونی بازار با انجام زد و بند‌های گوناگون به دنبال فرصت طلبی و کسب منافع نامشروع هستند بدانند چشمان تیزبین دستگاه قضایی و نیرو‌های اطلاعاتی اعمال مجرمانه آن‌ها را رصد کرده و بی شک اشد مجازات‌های قانونی در خصوص آن‌ها اعمال خواهد شد.

خسروی وفا در پایان با اشاره به اینکه تا کنون چهار پرونده اقتصادی در دادگستری استان اصفهان منتهی به صدور حکم نهایی و قطعی شده است، گفت: دو پرونده دیگر یکی با موضوع فرار مالیاتی بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان و دیگری سوء استفاده از ۸۰ کارت بازرگانی در دادسرا مطرح و در حال رسیدگی است که به محض وصول به دادگاه ویژه اقتصادی متهمان آن مورد محاکمه قرار خواهند گرفت و اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری استان اصفهان خسروی وفا قاچاق تجهیزات پزشکی نظام اقتصادی اخلال در نظام اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۵۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امیرحسین میرآبادی با بیان اینکه حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیزات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری‌های بین‌المللی بوده و همواره در تعاملات بین‌المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم، تصریح کرد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مساله رشد تولید در سال جدید است. بی تردید، تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می‌افتد که بازارهای بزرگ‌تری داشته باشیم.

وی ادامه داد: تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت‌های تولیدی خود همواره به دنبال بازار فروش محصولات شأن هستند که در این میان بازارهای بین‌المللی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است چرا که ورود یک محصول به بازار بین‌المللی مستلزم شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت است و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی هم باید استانداردهایی را احصا کند. فارغ از این، سبد محصولاتی که در بازارهای بین‌المللی ارائه می‌شود، سبد بزرگ‌تری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل‌گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

به گفته او، اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی، فضایی را جهت حضور فعال‌تر در عرصه بین‌المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی آنها به بازارهای جدید عملاً عرصه را برای افزایش تولید این شرکت‌ها هموارتر خواهیم کرد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می‌کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شر کت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه‌های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که بیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی‌های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

میرآبادی با بیان اینکه نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل‌های مؤثر برای توسعه همکاری‌ها و ایجاد تعاملات بین‌المللی مبتنی بر فناوری‌های حوزه سلامت است، افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان کوشیده تا زمینه را برای شکل‌گیری ارتباطات خارجی و ورود شرکت‌ها به بازارهای صادراتی جدید از رهگذر تعامل با دستگاه‌های مختلفی که در حوزه بین‌الملل کار می‌کنند، هموار کند و از این طریق بر غنای نمایشگاه بیافزاید و شرکت‌های حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از حوزه‌های حمایتی و تقویت بعد بین‌المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه‌های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه‌های خارجی خواهد بود. ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوبی برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعاً ارزش افزوده‌ای را برای شر کت‌ها به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6097092

دیگر خبرها

  • ختم رسیدگی به پرونده تتلو با یک اشتباه کردم ساده | آموزش مناسبی ندیدم!
  • کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی در سال جاری
  • کشف بیش از ۴۷ هزار آمپول قاچاق در تبریز
  • ضبط ۴۵ هزار نخ سیگار قاچاق در میاندوآب
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • محکومیت پزشک جراح برای دریافت اضافه بها
  • جریمه 23 میلیون تومانی قاچاق البسه در نهبندان