Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نظام ارجاع در حوزه نظام سلامت یکی از محورهای اساسی است که در بحث اقتصاد سلامت بسیار مؤثر بوده و این بحث نیازمند کارشناسی مفصل با در نظر گرفتن ریشه‌های فرهنگی و اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، علیرضا یوسفی ظهر امروز در نشست خبری خود با بیان اینکه در طول سال گذشته ارتباط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با رسانه‌های استان روان‌تر شده است، اظهار داشت: با ابتکاری که از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در کشور رخ داد، نخستین دوره آموزشی خبرنگاری سلامت در اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هر چه خبرنگاران از حوزه نظام سلامت، فرآیند، معضلات و مسائل پیرامون آن بیشتر اطلاع داشته باشد، اخبار و گزارش‌های مطلوب‌تری را منتشر می‌کند، افزود: کریدور دومین دوره آموزشی خبرنگاری سلامت در حال تدوین است که تلاش شده نواقص و اشکالات نخستین دوره در آن آسیب‌شناسی و رفع شود.

معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اجرای طرح نظام ارجاع در اصفهان گفت: نظام ارجاع در حوزه نظام سلامت یکی از محورهای اساسی است که در بحث اقتصاد سلامت بسیار مؤثر است که این بحث نیازمند کارشناسی مفصل با در نظر گرفتن ریشه‌های فرهنگی و اجتماعی است که تاکنون اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده در کشور با معضلاتی روبرو است.

وی افزود: در 3 سال گذشته همه بیمارستان‌های سطح استان به شبکه فیبر نوری مجهز شدند و تمام اورژانس‌ها به‌صورت 24 ساعته به مرکز مانیتورینگ متصل هستند.

قائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در امور مشارکت‌های اجتماعی نیز در این نشست بیان کرد: رسانه‌ها همواره با قلم رسای خود نقاط قوت را تقویت می‌کند و نقش مؤثری در ایجاد آرامش در جامعه دارند.

محمد صافی با بیان اینکه زیرپوست شهر و استان ما اتفاقاتی رخ می‌دهد که آثار روحی و روانی را بر جامعه داشته، گفت: انعکاس کاستی‌ها باید به‌گونه‌ای به مسئولان منتقل شود که بتوانیم با توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دولت درصدد رفع آن اقدام شود.

وی با بیان اینکه سمن‌ها و تشکل‌های مختلفی را در سطح استان داریم، افزود: 56 خیریه در حوزه سلامت در استان فعال هستند، همچنین 700 سازمان مردم‌نهاد نیز در استان در این حوزه فعالیت می‌کنند.

قائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در امور مشارکت‌های اجتماعی با بیان اینکه 60 هزار مترمربع از زیرساخت‌های حوزه سلامت توسط خیران استان احداث شده، بیان کرد: 3 بیمارستان خیریه فعال به 350 تخت خدمات حوزه سلامت را ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/

R41346/P41362/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۴۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال جدید به منظور گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین‌الملل، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی صادر شده تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، داوود خوش شکن، با اشاره به اینکه 4 بیمارستان و 6 درمانگاه تخصصی در ابتدای سال مجوز فعالیت در حوزه IPD را دریافت کردند، اظهار داشت: از 4 بیمارستان ، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند. 

وی با اشاره به اینکه در فروردین ماه امسال جدید 2 هزار و 587 گردشگر سلامت از خدمات مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع 46 مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد 19 بیمارستان خصوصی و 3 مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه های تخصصی هستند. 

خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه های درمانی را بپردازند. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می توان یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی 20 ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند. 

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سامانه جامع گردشگری سلامت به منظور دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای اولین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه ابتدا در یک شیفت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سئوالات خود را دریافت کنند. 

وی گفت: سال گذشته بیش از  80 هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • اوج سلامت مغز چه زمانی است؟
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد