Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشک معتمد حوزه انتخاباتی نظام پزشکی اصفهان گفت: انتخابات هفتمین دوره نظام پزشکی استان اصفهان با تلاش جدی دانشگاه علوم پزشکی در فضایی آرام و دور از هر گونه تنش در حال برگزاری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صدای سلامت؛پزشک معتمد حوزه انتخاباتی نظام پزشکی اصفهانگفت: تلاش تمامی کادر اجرایی و نظارتی بر بهتر برگزار شدن انتخابات به دور از هر گونه حواشی است که این افراد قبل از شروع برگزاری انتخابات در محل حضور و تا پایان شمارش و اعلام نتایج مشغول فعالیت خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن حجتی ادامه داد: انجام کلیه امور انتخاباتی بر اساس شرایط و ضوابط خاص خودش است و این ضوابط از قبل در قانون پیش بینی شد.

وی همچنین در تشریح رأی گیری وکالتی به صورتی که فردی به هر علتی به جای فرد دیگری رأی بدهد، خاطر نشان کرد: رأی گیری وکالتی به هیچ عنوان وجود ندارد و این موضوع مغایر با قانون برگزاری انتخابات نظام پزشکی است.

حجتی همچنین تصریح کرد: احراز هویت، ایجاد محبط مناسب برای رأی گیری، نصب اسامی کاندیداها در معرض دید رأی دهندگان از مهم ترین شرایط حوزه انتخاباتی است که این موارد در این حوزه انتخاباتی مد نظر قرار داده شد.

پزشک معتمد وزارت بهداشت در حوزه انتخاباتی اصفهان ابراز داشت: بعد از اتمام ساعت رأی گیری، شمارش آراء با حضور نمایندگان کاندیداها شروع می شود که پس از تعیین تکلیف انتخابات الکترونیکی، نتایج اعلام می شود و پس از گذراندن فرصت اعتراض و شکایات نتیجه نهایی منتشر خواهد شد تا عموم مردم هم از آن اطلاع پیدا کنند.

وی از نحوه برخورد با تخلفات هم توضیحاتی ارائه داد و اذعان کرد: عمده تخلفات دو بخش است که یک بخش در حین رأی گیری احتمال دارد اتفاق بیفتد و بخش دوم در حین شمارش است که در صورت مشاهده هر گونه تخلف مطابق قانون با آن ها برخورد و گزارشات به هیئت مرکزی تهران ارسال خواهد شد.

به گفته حجتی انتخابات با نظارت کامل ناظرهای قسمت های مختلف از جمله کاندیدا، وزارت خانه و فرمانداری اصفهان برگزار می شود تا احتمال بروز هر گونه شبهه ای برطرف شود.

پزشک معتمد حوزه انتخاباتی اصفهان همچینن گفت: انتخابات هفتمین دوره نظام پزشکی استان اصفهان با تلاش جدی دانشگاه علوم پزشکی در فضایی آرام و دور از هر گونه تنش در حال برگزاری است که این آرامش در کنار شور انتخاباتی و جمعیت زیاد رأی دهندگان از ویژگی های منحصر به فرد انتخابات در این استان است.

این عضو هیئت اجرائی انتخابات در پایان گفت: امید است افرادی که پس از اعلام نتایج نهایی به نظام پزشکی راه پیدا می کنند بتوانند با تلاش جدی دغدغه های کادر بهداشتی درمانی را برطرف و همچنین مدافع حقوق بیماران باشند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۰۷۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان

۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش مشرق، تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حالی از بامداد ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز شد که ۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای‌اسلامی به رقابت می‌پردازند؛ رقابتی که تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور به اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به‌خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک رقابت‌ها در این حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده در این دور از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند.

براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد.

براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه ازجمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد در این حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد.

براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • شرایط برگزاری انتخابات درخوسف برقرار است
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • انتخابات دور دوم مجلس در زنجان چالش بین فضاسازی و حقیقت
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان